The team of Michel bakery-pastry...
"Michel": Sinds hij jong is, heeft Michel interesse getoond in de gastronomische wereld. Een passie die hij eerst volgde als autodidact chef-kok. Van oorspong Frans, hij ontwikkelde zijn expertise door een gespecialiseerde opleiding te volgen in gebak-catering in Parijs.
Na zijn graduatie begon Michel te werken in diverse restauranten van de Franse hoofdstad. Daarna bracht zijn ambitie hem in Cote d'Azur, waar hij in een bekende gastronomische restaurante heeft gewerkt.
Zijn paasie en zijn wil om zijn creaties te delen met de wereld leiden hem vervolgen in Nord-America. Hij opende met succes de eerste Franse bakerij in Mexico. Michel is nu blij zijn expertise te delen met de Nederlandse cultuur.
"De bakkers and patisserie makers": Zijn team, bestaande uit ervaren patisserie chefs en bakkers werken hard om de hoogste qualiteit recepten creaties uit te voeren met de beste ingredienten. Alle producten zijn met de hand gemaakt, zonder additieven, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen. Ze worden dagelijks geleverd aan elk van de winkels voor klanten op zoek naar kwaliteit. De kennis en expertise van Michel en zijn team stelt hen in staat originele brood te creëren. Voorbeelde daarvan zijn de cranberry brood, de mosterd brood, de Bucheron en de spelt brood. Het zijn gezonde, verse, natuurlijke en heerlijke producten. Elke creatie is ambachtelijk, gemaakt door het team van Michel, met de grootst mogelijke passie en zorg.
"Het verkoopteam": Michel's bestaat ook uit een speciale verkoopteam die informatie over de speciefieke kenmerken en de gebruikte ingrediënten van elk product leveren. Ze dienen als de schakel tussen u en het productieteam, zodat alle vragen en bestellingen worden geleverd volgens uw wensen.
Bij Michel's bakkerij vindt u geweldige smaak, originaliteit en frisheid. Het zijn deze kwaliteiten die ervoor zorgen dat klanten terug keren dag na dag. Michel en zijn team zien daar veel voldoening in ...