Michel Food Consulting

Tel: 07 04 15 15 13
Fax: 07 04 14 04 77
Cobbenhagenstraat 22,
2288 ET Rijswijk.

Nieuws:

Ons biologisch steengemalen molenmeel minoterie

Minoterie Girardeau levert al meer dan een jaar biologisch steengemalen molenmeel. Hen 'Meilleur Ouvrier de France' (een bakker met een onderscheiding voor beste ambachtslied in Frankrijk) heeft ons bezocht en samen hebben we het overheerlijke brood, de l'Ami Miche, gecreëerd. Zie http://www.minoterie-girardeau.com/ en http://www.telenantes.com/Eureko/2013/01/Eureko-Atlantic-Bone-Screen-Moulins-Girardeau/Moulins-Girardeau-vite-et-fort.

14.05.2013: Aardbeienseizoen is aangekomen ! fraisier

Onze heerlijke fraisiers (biscuit, mousseline room en verse aardbeien) zijn nu beschikbaar in het weekend bij onze winkels of bij het ​​bestellen 48 uur van tevoren.

25.04.2013, WINKELS GESLOTEN VOOR KONINGINNEDAG!

Onze winkels zal op Maandag 29 en Dinsdag 30 April gesloten zijn.

22.02.2013:GELUKKIGE PASEN!!

Chocolade ei, kip, vis, bel (en veel meer ...) nu beschikbaar in onze winkels, kunt u kiezen tussen zwart of melkchocolade en natuurlijk ze zijn zelfgemaakt!

06.03.2013:PASEN WORKSHOPS!

WORKSHOP VOOR KINDEREN Woensdag 20 maart 2013 15h-17h: Bereiding van Chocoladepasta en Paas Brioche, het maken van een Chocolade Verrassing speciaal voor Pasen - 35 euros per persoon (vanaf 7 jaar)

WORKSHOP VOOR VOLWASSENEN Vrijdag 22 maart 2012 17-19h: Bereiding van Chocoladepasta en Paas Brioches, het maken van Paas Chocolade - 50 euros per persoon

Schrijf u vanaf nu in bij onze winkel of per email via sales@michelfood.nl (maximum aantal deelnemers 10 personen).

21.02.2013:Lunchpauze bij Michel!

Nu nieuwe belegde broodjes! Ontdek onze Sandwich du Chef, elke week anders, en onze aanbod Sandwich + Vruchtensap

24.01.2013: Nieuw tijdopening van onze winkel in Rijswijk!

Vanaf Maandag, 11 Februari, is onze winkel in Rijswijk, Cobbengahenstraat 22, 7 dagen per week geopend!

01.Jan.2013: Nos galettes des rois !

galette

buchesnoel

08.Déc.2012: Bûches de Noël Maison !
Voor de kerstdagen wil Michel u graag de volgende "Bûche de Noël" voorstellen. Een ontdekkings proeverij zal plaats vindenin het weekend van 15 en 16 december in alle winkels. Wij nodigen u uit om uw bestellingen te plaatsen vóór 16/12. Vrolijke kestdagen aan alle!!

Le Jaloux:

- Financier aux amandes, mousse citron et bavarois framboise.

 

La Perle des Neiges:

-Génoise, mousse chocolat blanc et pommes caramélisées.

 

Le Croustillant au chocolat:

- Croustillant à base de praliné, mousse au chocolat, coeur crémeux au chocolat noir.

 

 

 

 

06.Déc.2012: Pour les fêtes de fin d'année...
Tijdens de feestdagen zullen onze winkels open zijn op maandag 24 en maandag 31 december van 8u tot 14u. Wij zijn gesloten op 25 en 26 december en 1 en 2 januari.

05.Déc.2012: Notre Panière à pains Tortue !

tortue

19.Nov.2012, Brood met Cranberries!

Rode Airrelles worden geassocieerd met Michel om hun zoete smaak en versheid te brengen aan uw eettafel. Ze mengen perfect met jam voor het ontbijt, geitenkaas voor uw items, of kan alleen worden genoten.

cranberries

A découvrir en boutique!

 

17.Oct.2012, Opening van een nieuwe winkel!

Het is met veel enthousiasme dat we kondigen de opening op 18 oktober van een nieuwe productie-locatie. Het adres van deze nieuw winkel is Cobbenhagenstraat 22, 2288ET Rijswijk, op slechts een paar 50 meter van het hoofdgebouw van het Europees Octrooibureau

U bent meer dan welkom !

map

E-mail: info@michelfood.nl